Oplossing digitale facturen Ooms Accountants (Winmail Opener)

Door het volgen van de onderstaande stappen kunt u de Winmail Opener installeren en gebruiken.

Klik op bovenstaande afbeelding voor download Winmail Opener.

1. Download eerst het .ZIP bestand, die de installatie van Winmail Opener bevat. Pak het bestand uit, sla het op een tijdelijke locatie en start de winmail_opener.exe.

2. Klik op NEXT.

3. Accepteer de Licence Agreement door op I Agree te klikken.

4. Klik op Install om de installatie te starten.

5. Indien de installatie is voltooid kunt u ervoor kiezen om Winmail Opener te openen.

6. In de onderstaande afbeelding kunt u lezen hoe de Winmail Opener werkt.

7. Om een winmail.dat bestand te openen dient u het bestand eerst op te slaan op bijv. het bureaublad van de computer.

8. Klik nu op Open bestand, ga naar de locatie van het opgeslagen bestand en klik op Openen. Zowel de mail als de bijlage zijn nu te openen.

Klik hier voor bovenstaande handleiding als PDF-bestand.