Persoonlijke troef van Ooms


Ooms Accountants & Belastingadviseurs is een middelgroot kantoor speciaal voor ondernemers in het MKB. Een fullservice kantoor dat dankzij een enorme bagage aan kennis en ervaring op het veelzijdige gebied van accountancy en belastingen in staat is om u een totaalpakket te bieden. En met het oog op uw gemak ook onlinediensten verzorgt.

Uw vragen handelen we dan ook het liefst direct af. Snel, doelmatig en duidelijk. Want sinds de oprichting in 1987 gelooft eigenaar-directeur Ton Ooms in een persoonlijke aanpak. Wij willen graag weten wat er bij u als ondernemer leeft en speelt. Betrokkenheid is immers een voorwaarde voor ‘goede zaken’, zo is onze ervaring.

Als AA-accountant (Accountant-Administratieconsulent) stáán we voor een degelijk en goed onderbouwd advies. Ons lidmaatschap van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountant-Administratieconsulenten) is daarbij een extra waarborg van onze kwaliteit.

Ooms Accountants & Belastingadviseurs neemt sinds mei 2011 deel aan het Convenant Horizontaal toezicht met de Belastingdienst. Wanneer u als ondernemer met ons meewerkt binnen het Convenant, heeft u sneller zekerheid en duidelijkheid over uw aangiften. Lees verder